Heléne Thomsson

organisationspsykolog, konsult, författare, STOCKHOLM

Jag passar bäst som mentor åt dig som vill jobba med din personliga utveckling och din förmåga att leda dig själv och andra. Min bakgrund som forskare i organisationspsykologi och min vardag som ledarutvecklare och utbildare, gör sig påmind när jag är mentor. Det betyder att du som har mig som mentor bör vilja lära dig saker om dig själv och om människor överlag och tycka om att bli utmanad på ett kreativt och utvecklande sätt. Jag är även utbildad coach och mental tränare, det senare framför allt åt elitidrottare men också åt andra med höga mål. Jag är också författare, bland annat till böcker om mentorskap.

Så här kan jag hjälpa dig:
Personlig utveckling, ledarskap, stresshantering, konflikthantering, kommunikation, tala inför folk, mentorskap, idégenerering, målbilder.

Helénes erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap ledarutveckling Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap ledarutveckling 2400 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – Organisationspsykologiska frågor, konflikter 1750 kr/60 min

Enskilda samtal kring svåra frågor.

Har du frågor till Heléne eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Heléne

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Heléne

Tillgänglighet

Heléne är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Arbetsmiljö och hälsa Entreprenörsskap (starta bolag, finansiering ...) Försäljning, ledarskap och planering Jämställdhet Konflikthantering Ledarskap, på stor arbetsplats Ledarskap, på liten arbetsplats Moderator Personligt utveckling, varumärke Teambuilding

Erfarenhet och utbildning

Jag är doktor i psykologi, har jobbat som forskare i organisationspsykologi och lett stora projekt och haft personalansvar. Har varit verksam som konsult i femton år och drivit och varit delägare i flera mindre konsultbolag. Är utbildad coach och mental tränare, är genusexpert och har arbetat mycket med mångfaldsfrågor. Jag har coachat säkert 200 chefer och ledare, ansvarat för många mentorprogram och håller ofta utbildningar inom mitt område.

Ett typiskt första möte

Jag brukar tycka om att ha första träffen över en kopp kaffe på ett fik någonstans. Det blir ofta bättre än när vi sitter i ett enskilt samtalsrum, vilket vi oftast kommer att göra därefter. Vill både du och jag att vi fortsätter vårt samspel bokar vi in en ny träff ganska snart. Då pratar vi om dina verkliga utmaningar och mål.
Jag bor i Stockholm och i Trosa, men arbetar över hela Sverige, så första träffen brukar gå att få till som ett personligt möte. Sen väljer vi om vi ska ses eller prata i telefon. Min erfarenhet är att allt fungerar.