Camilla Prising

Entreprenör/ Inspiratör/ Ledare, Nacka

Entreprenör som utvecklar sälj- och marknadsfunktioner. Har de senaste 20 åren utvecklat och drivit företag och säljorganisationer. Stödjer individer och organisationer i förändring. Jag är en jordnära person med starkt engagemang, stor nyfikenhet på livet och människor. Drivs av att se människor växa och komma till nya insikter.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag kan hjälpa dig med stöd och bollplank i frågor, utmaningar eller problem som du upplever i din yrkesroll eller att du vill komma vidare.

Har du nyligen startat, ska startar eller är igång med ett företag och behöver ett stöd och bollplank i ditt företagande, jag kan bidra med stöd på både på strategisk och operativ nivå med frågor som berör affärsledning, marknadsföring, försäljning, personalfrågor, HR mm.

Vill du komma vidare i din yrkeskarriär eller upplever utmaningar eller svårigheter på sin arbetsplats. Det kan gälla arbetsgivare, rollen som ledare, medarbetare, man är ny på tjänst etc.

Camillas erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Camilla eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Camilla

Mer om Camilla

Tillgänglighet

Camilla är tillgänglig för möten via:
TelefonmöteDigitala mötenOnline mötenFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Entreprenörskap & Starta bolagFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeHuman Resource (HR)IT & telekomMarknadsföring sociala mediaRekryteringUtvecklingssamtalCoachande ledarskapFinansiering av bolagLedningsgruppsarbeteAvveckla bolag (rekonstruktion, konkurs ...)StyrelsearbeteUppsägningVälgörenhetsarbeteLedarskap i kristider

Erfarenhet och utbildning

15 år erfarenhet av att driva företag genom goda såväl som svåra tider, och 20 års erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, IT och HR. Jag har tagit företag från 0 till 30 anställda. Drivit förändringsarbeten inom affärsutveckling, försäljning, marknadsföring, organisation, lönsamhet, HR och IT.

Utbildning DIHM Marknadsekonom IHM Business School.
Certifierad styrelseutbildning
Certifierad DISC beteende-/ drivkraftsanalys

Ett typiskt första möte

Första mötet brukar handla om att vi presenterar och bekanta oss för varandra. Vi går igenom din utmaning/problem och vad du vill ha ut av din mentor, dina mål och utmaningar, som vi sedan utgår från.