Jani Saarisivu

Engagement Specialist - engagerar dina Millennials, Stockholm

Jag gillar enkelhet.
Jag automatiserar så mycket som möjligt och försöker minska antalet beslut jag behöver ta.
Jag har 3 skjortor jag använder i jobbet. Jag har alltid omaka strumpor på mig för det gör det lättare att hitta 2 strumpor i lådan.
Jag har inga sociala medier, de komplicerar bara livet.
Såna saker.

Att leda och engagera människor - framför allt Millennials - handlar också om att hålla det enkelt.
Du behöver bara ställa fler frågor och be dem komma med svaren.
Jag kan visa dig hur enkelt det kan vara och hur fort det kan gå att skapa bra stämning i teamet.
Kaffe?

Så här kan jag hjälpa dig:
Genom att välja mig som din mentor kommer du fort att märka skillnad i ditt liv och snabbt få så mycket som möjligt ut av dina redan hårt trängda resurser. Tillsammans hittar vi dina styrkor och det du är bra på och ser till att ditt liv designas runt dessa saker. Jag har många olika exempel på vad andra ledare och företag har gjort och använder en bred kunskapsbank för att ta tag i just din situation. Med min hjälp och din vilja kommer du snabbt att skapa en lugnare tillvaro, en bättre fungerande arbetsvardag och en mer välmående arbetsplats.

Janis erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Jani eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Jani

Mer om Jani

Erfarenhet och utbildning

Karriären har tagit mig inom ett flertal branscher och yrken, så som management consulting, affärsutveckling, rekrytering, reseindustrin, hotell- och restaurantbranschen, försäljning, ledarskapsutveckling, utbildning, mm.
Den röda tråden har alltid varit att få ge service och arbeta med förbättring, vilket gör att mentorskapet passar alldeles fenomenalt. Jag får använda min utbildning inom psykologi och mitt intresse för effektivitet, vanor och rutiner till att nå resultat ihop med mina klienter och den känslan är näst intill oslagbar.

Ett typiskt första möte

Det typiska första mötet är ett trevligt snack över en kaffe. Helst i form av ett fysiskt möte men det går även bra över skype eller telefonen.
Du berättar om dig och vad du vill uppnå. Jag berättar om mig och hur jag jobbar som mentor. Ingen press, ingen förpliktelse, bara till för att du ska få veta mer och för att du ska få känna på kemin.