Mats Molander

Mentor inom marknadsföring & reklam, Stockholm

Nyfiken på omvärld och människor och vad som gör att vi fattar olika beslut i olika situationer. Jag har lång erfarenhet inom marknadsföring och reklam, både som köpare på kundsidan och som konsult. Just att ha varit på båda sidorna gör det lättare för mig att förstå och se helheten i varje projekt.

Så här kan jag hjälpa dig:
Ledarskap
Effektiva processer
Förändringsledning
Strategigap - Tvärfunktionalitet
ISO certifiering - Certifierad internrevisor
Projektledning
Marknadsplanering
Personalledning
Varumärkesarbete
PR och opinion
Nätverksbyggande

Mats erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Mats eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Mats

Mer om Mats

Erfarenhet och utbildning

Lång dokumenterad erfarenhet av Ledarskap inom marknad och försäljning, och är specialiserad inom varumärkesarbete, marknadsundersökningar, PR, opinionsbildning, nätverksbyggande.
Har jobbat både på reklambyrå och marknadsavdelningar i både stora och små bolag, att ha varit med på båda sidor gör det enklare för mig att snabbt kunna sätta mig in i olika problem och hitta lösningar.
Jag jobbar idag som Managementkonsult inom stora industriföretag, och där främst med stora förändringsprojekt.
Utbildad marknadsekonom vid IHM

Ett typiskt första möte

Ett första möte syftar till att lära känna varandra, så att jag kan förstå den situation du befinner dig i och på vilket sätt jag kan vara din mentor.